Τύπος

Magazine Notre temps  Évasion: en Dordogne, avec Fabienne Amiach

Magazine Notre temps Évasion: en Dordogne, avec Fabienne Amiach

Η/Μ/Χ
JT de 13h TF1

JT de 13h TF1

Η/Μ/Χ

Un beau reportage sur le restaurant de Bouilhac et le caviar de Dordogne...

Hubert Reeves à l'Hôtel de Bouilhac

Hubert Reeves à l'Hôtel de Bouilhac

Η/Μ/Χ

Une interview passionnante au coin du feu... Une très belle rencontre émouvante et profonde.

The Telegraph

The Telegraph

Η/Μ/Χ
GILLES PUDLOWSKI AU RESTAURANT DE BOUILHAC

GILLES PUDLOWSKI AU RESTAURANT DE BOUILHAC

Η/Μ/Χ
Télématin à L'Hotel de Bouilhac

Télématin à L'Hotel de Bouilhac

Η/Μ/Χ

Un très beau reportage de France 2 par Marie-Dominique Perrin

Where to Eat in Dordogne: Hotel de Bouilhac, near Lascaux IV !

Where to Eat in Dordogne: Hotel de Bouilhac, near Lascaux IV !

Η/Μ/Χ

Maury’s cooking style is exactly what one hopes to find in the country: it’s rustic but sophisticated, without being too fussy. Dining with a friend, we started with goose foie gras with a chutney of citrus and dried fruits for me, and a tartare of trout with coriander and avocado in a pickled-lemon vinaigrette for her; and both dishes were superbly made and generously served.

Next, a juicy côte de porc noir (the delicious pork from a special breed of black pigs from Gascony) for me, and skate with lime, fennel and a beurre noisette for her. Lemon tart and saffron-and-honey flan with madeleines concluded this very good meal.